Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво харесвам в АЛФА 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво харесвам в АЛФА 147

Тук може да изразите вашите положителни емоции от този модел кола а може и някой да научи някой нова екстра за колата си

Визията, управлението, държанието на пътя....
    Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Започвам аз , харесвам самото усещане че шофирам Алфа Ромео като цяло, духа на марката и усещането което ни дава, харесва ми дизайна, цялата кола е едно малко бижу, харесва ми цвета черен металик, харесвам двигателя 1,9 JTD 16 V, харесва ми че е бърза и същевременно икономична, отлична малка количка е, точно в духа на днешното време. Има и неща към които имам критики, но темата не е за това, пък и заради тях още повече си я харесваме и най-вече я ОБИЧАМЕ! Колата е честна и предлага много повече от това за което е създадена! Почти прави идеалния шпагат между семейна кола и кола която предлага емоция и тръпка!
      Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Първоначално публикувано от ou7breaker Покажи съобщение
        Тук може да изразите вашите положителни емоции от този модел кола а може и някой да научи някоя нова екстра за колата си
        Какво друго да кажеш, просто няма такава красота! Някакви перфектни форми, всяка една линия издава агресия и вид на нещо кораво, готово да се стрелне във всеки един момент, както и да закове на място, върховен кеф е дори да я пускаш с 30 км от светофар до светофар, не знам дали друга заслужава повече възклицанието : "Господи, каква кола!"
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Да изтупам малко от праха темата.
          От нещата, които най-много ми харесват е директното управление. С малки подобрения по окачването става много приятна за шофиране.
          Харесват ми и автоматичната задна чистачка при шофиране назад, плавното изгасване на плафоните в купето, активните бутони за прозорците при загасен двигател, неактивният бутон за отваряне на багажника в движение.
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Да много добре сте описали колеги и аз да добавя харесвам как те залепя към седалките като я натиснеш
            Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
            0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Aми то и 156 лепи към седалките

Харесва ми интериора и екстериора.
              С това се изчерпва всичко. Евентуално и jtd моторите към тях.
              ex - 147 16v multijet

Comment

Какво означава активни прозорци при изгасен двигател, явно има още нещо което не сме разбрали по тази кола?

Comment

Като я изгасиш прозорците работят докато не отвориш вратата.

Comment

Мда, работят.
                    И функцията фолоу ме хоум на фаровете, както и това че могат да си свалят и вдигат порзорците от дистанционното. Всичко това си е пакет.
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Колега я ни светни за фолоу ме хоум как се активира.
                      Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
                      0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Активира се като след като си изгасил колата дръпнеш лостчето за мигачите (пресветнеш).
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
                        Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Comment

Първоначално публикувано от darkmiracle Покажи съобщение
                          Активира се като след като си изгасил колата дръпнеш лостчето за мигачите (пресветнеш).
                          Без да си отварял врата преди това обаче!
                          Всяко подръпване е 30сек. Т.е. - веднъж 30сек, два пъти - 60сек и т.н.
                          Вероятно има някакво общо охраничение за времето, ама не съм се зачитал в книжката за да видя какво е.

Comment

Проверих в книжката.
                            Максимума е 3,5 минути.
                            По всеко време може да се преустанови действието на функцията като се дръпне лоста пак назад и се задържи 2 секунди.

Comment

Working...
                            X